Clinical Key Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır!

Değerli Kütüphane Kullanıcıları!

ClinicalKey, Elsevier'in medikal portföyüne, son çıkan kitaplara, dergilere, multimedya içeriklere ve 35'den fazla tıbbi ve cerrahi uzmanlık alanına erişmenizi sağlar. Doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veritabanıdır. Tablet ve cep telefonları da dahil her türlü cihazdan ulaşılabilen hızlı cevaplar, kurumunuzun daha verimli ve kaliteli bakım olanağı sağlamasına katkıda bulunur. ClinicalKey'in kalitesi, hızı ve elverişliliği klinik performansın ve hasta sonuçlarının iyileşerek gelişmesini sağlar.

 

Erişim Linki : https://www.clinicalkey.com/

 

Erişim Süresi : 24.06.2023

 

ClinicalKey içeriğine uzaktan erişim için (evden, mobil cihazlardan) kişisel ClinicalKey hesabınız olması gerekmektedir:

1.      clinicalkey.com adresine gidiniz.

2.      Sağ üstte bulunan Register butonuna tıklayınız.

3.      Açılan sayfadaki gerekli bilgileri doldurunuz- lütfen kurumsal e-posta adresinizi (@adiyaman.edu.tr) kullanınız. Kullandığınız kurumsal e-posta adresiniz sizin kullanıcı adınız olacaktır.

4.      Kişisel hesabınız altında oturumu açtıktan sonra sağ üstte çıkan isminize tıklayınız ve açılır menüden Remote access'i seçiniz.

5.      Açılan ekranda, kayıtlı e-posta adresinizi yazdıktan sonra Continue butonuna tıklayınız. Size gönderilen 2. onay e-postasındaki Activate Your Remote Access linkine tıkladığınızda Uzaktan Erişiminiz etkinleştirilmiş olacaktır.

Kişisel hesabınızı oluşturduktan sonra ana sayfadaki Login butonundan giriş yaparak aşağıdaki özellikleri de kullanabilirsiniz:

1.      Uzaktan (mobil cihaz, ev/ofis) erişim- “ClinicalKey” Mobil Aplikasyonu mevcuttur.

2.      Kitaplara PDF erişim, indirme ve çıktı alma

Resimleri otomatik olarak sunuma ekleme: Add to Presentation/Presentatiton Maker

3.      Arama sonuçlarınızdaki içerikleri daha sonra okumak için okuma listenize ekleme: Saved Content

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.