60. Kütüphane Haftası Etkinlikleri

GELECEĞE KİTAP VER!

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile Yeşilay ve Kızılay Toplulukları tarafından 60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında örnek bir çalışma gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, öğrencileri ile akademik ve idari personelin bağışladığı kitap ve kırtasiye ürünlerini Adıyaman Merkeze bağlı Hasankendi Köyündeki ilk ve ortaokuluna bağışlandı.

Toplanan kitaplar Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa BİLGİN ve Yeşilay Öğrenci Topluluğu danışman hocası Doç. Dr. Mustafa Said KIYMAZ öncülüğünde topluluk öğrencileri köy okuluna bağışlanan 645 adet kitap ile okul kütüphanesi raflarına dizildikten sonra kırtasiye ürünleri ise öğrencilere dağıtıldı.

Üniversite öğrencileri kitap ve kırtasiye ürünlerinin dağıtımının ardından çeşitli oyun ve aktivitelerle köy okulunda okuyan öğrencilerle dolu dolu bir gün geçirdiler.

Okul öğretmen ve öğrencileri, yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet KELEŞ başta olmak üzere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı çalışanları, Yeşilay ve Kızılay Topluluklarına teşekkür ettiler. Üniversite çalışanları ve öğrencileri ise bu çalışma ile ilk ve ortaokul çağındaki öğrencileri okumaya teşvik ettirmeyi amaçladıklarını vurguladılar.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.