AKAGEV(Akademik Gelişim) Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır!

Değerli Kütüphane Kullanıcıları!

• AKAGEV üniversite öğrencilerinin, öğretim elamanlarının iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır.
  • Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip olan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.
  • Personel ve öğrenciler akagev.com sisteminde bulunan üye ol kısmından sadece kurumsal mail adresiyle üye olabileceklerdir.
  • Üye olduktan sonra kurumsal mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek ve onayladığınız takdirde sorunsuz giriş yapmış olacaksınız. AKAGEV sistemine istediğiniz yerden erişebilirsiniz.

Deneme Erişimine açılan eğitimler:

• CV hazırlama ve iş görüşmesine hazırlık eğitimi
  • Arapça eğitimi
  • Python programlama dil eğitimi
  • Photoshop CC eğitimi
  • Programlama dillerinin prensipleri eğitimi
  • Revit architecture ile mimari tasarım başlangıç eğitimi
  • Web ve Mobil CBS-(ArcGIS) eğitimi
  • Yapay Zeka Eğitimi
  • Rotamız 45 derece Kaligrafi Eğitimi
  • Veri tabanı yönetim sistemleri eğitimi

Erişim Linki:  www.akagev.com