Turcademy Veritabanı Deneme Erişime Açılmıştır!

Değerli Kütüphane Kullanıcıları,

Turcademy, Türkiye'de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayarak akademik yayınların dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmak ve Türkiye'deki e-kitap yayıncılığına katkıda bulunmak amacıyla Informascope firması tarafından geliştirilmiş yerli bir e-kitap platformudur. 

Türkiye'deki 20 yayınevinin yayınlamış olduğu farklı alanlarda 10.000'in üzerinde Türkçe akademik kitap Turcademy veri tabanı üzerinden kullanıma sunulmaktadır. Turcademy veri tabanı bünyesinde Sosyal ve Beşeri Bilimler, Doğa Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Mühendislik Bilimleri, Güzel Sanatlar, Hukuk ve Kültür Koleksiyonları içerisinde ders kitabı, akademik kitap niteliğindeki binlerce Türkçe kitap kullanıcılar ile buluşmaktadır. 

Turcademy platformunu kullanabilmek için kurum IP aralıklarından, platforma kurumsal mail adresleri ile kayıt olarak giriş yapmak gerekmektedir. Sistemimizde kurumsal mail adresi olarak @adiyaman.edu.tr domaini tanımlıdır. Kullanılan farklı uzantıları bildirebilirsiniz.

Erişim Süresi : 31.12.2023

Erişim Linki : www.turcademy.com

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.