The Company of Biologists Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır!

Değerli Kütüphane Kullanıcıları, 

Development, gelişim biyolojisi alanını kapsayan önde gelen bir birincil araştırma dergisidir. Uzun ve prestijli geçmişi ve James Briscoe liderliğindeki uzman akademik editör ekibiyle Development, hayvan ve bitki gelişim biyolojisi yelpazesinde en son araştırmaları yayınlamaya kendini adamıştır. Son yıllarda, Development, bu büyüyen topluluklar ve daha geleneksel gelişim biyolojisi arasındaki yakın bağlantıların altını çizmek amacıyla kök hücre ve rejenerasyon alanlarını dahil etmek için odağını genişletti.

Erişim Linki : https://journals.biologists.com/dev

 

Journal of Cell Science :

Dergi, Baş Editör Michael Way ve araştırma-aktif akademisyenler ve kendi alanlarında lider olan prestijli bir Editörler ekibi tarafından yönetilmektedir; son zamanlarda ortaya çıkan alanlar da dahil olmak üzere hücre biyolojisindeki tüm ilgili alanları yansıtan seçkin bir Yayın Danışma Kurulu tarafından desteklenirler. Sıkı meslektaş incelemesi ve adil kararlar derginin temelini oluşturur ve Journal of Cell Science'ı en iyi araştırmayı iletmek için sağlam bir forum olarak korur.

Erişim Linki : https://journals.biologists.com/jcs

 

Journal of Experimental Biology, karşılaştırmalı fizyoloji alanında önde gelen birincil araştırma dergisidir.

1923'teki lansmanından günümüze kadar, JEB, moleküler ve alt hücreden entegre bütün hayvana kadar biyolojik organizasyonun tüm seviyelerinde canlı organizmaların şekli ve işlevi hakkında makaleler yayınlamaya devam etmiştir. Derginin araştırma içeriğinin yanı sıra, JEB zamanında İncelemeler, Yorumlar, Haberler ve Yazışmalar yayınlar.

Erişim Linki : https://journals.biologists.com/jeb

 

Disease Models & Mechanisms (DMM), insan hastalığının mekanizmasına, teşhisine ve tedavisine yeni bir bakış açısı getiren bir Açık Erişim biyomedikal araştırma dergisidir.

DMM, hastalık biyolojisinde, temel ve klinik bilimin arayüzünde önemli çeviri etkisi olan, titizlikle hakemli araştırmaları yayınlamaya kararlıdır. İçeriğimiz, temel ve klinik araştırmacılar, sağlık uzmanları, hastalar ve onların savunucuları ve ailelerinden oluşan topluluklarımıza ücretsiz olarak sunulmaktadır. DMM, disiplinler arası bir kapsamdadır ve çok çeşitli hastalıkları kapsar. Ayrıca hastalık biyolojisi alanını geliştiren en yeni teknikleri ve kaynakları yayınlıyoruz.

Erişim Linki : https://journals.biologists.com/dmm

 

Biology Open (BiO), biyolojik ve biyomedikal bilimlerin genişliği boyunca titizlikle yürütülen yüksek kaliteli araştırmaları yayınlayan bir Açık Erişim dergisidir. Araştırmacıları desteklemeye ve yayınlama zahmetini azaltmaya odaklanarak zamanında, kapsamlı, yapıcı ve adil meslektaş incelemesi sağlar.

Erişim Linki : https://journals.biologists.com/bio

 

Erişim Süresi : 31.12.2023

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.