Turcademy Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır!

TURCADEMY VERİTABANI:

www.turcademy.com

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 25.11.2022

Turcademy akademik bilgiye ihtiyaç duyabilecek herkesin Türkçe e-kitap ihtiyacını karşılamak amacıyla 2016 yılında Informascope tarafından geliştirilmiştir. 5 yayınevi ve 2500 e-kitap ile başlayan serüvenimiz günümüzde 20’den fazla yayınevi ile sürdürülen iş ortaklıklarımız ve 10.000’den fazla e-kitap ile devam etmektedir. Turcademy; Anı Yayıncılık, Astana Yayınları, Der Yayınları, Efil Yayınevi, Ege Yayınları, Ekin Yayınevi, Gazi Kitabevi, Literatür Yayıncılık, Müzik Eğitimi Yayınları,, Nobel Tıp Kitabevleri, Palme Yayıncılık, Pegem Akademi, Seçkin Yayıncılık, Siyasal Kitabevi, Yapı Kredi Yayınları, Yeditepe Yayınevi ve Yeni İnsan Yayınevi tarafından hukuk, tarih, felsefe, psikoloji, siyaset bilimi, dil ve edebiyat, eğitim, işletme, ekonomi, bilim, mühendislik, mimarlık, sağlık bilimleri, Müzik ve ilgili konularda yayınlanmış kitaplara elektronik olarak erişim sağlamaktadır. 7 farklı koleksiyonu erişim sunan Turcademy veritabanının 120’den fazla referansı bulunmaktadır. 120’nin üzerinde kurumsal abonesiyle Türkiye’nin en fazla tercih edilen akademik veri tabanlarından olan Turcademy son kullanıcının Türkçe akademik kitap ihtiyacına büyük ölçüde cevap vermektedir.

Önemli Bağlantılar:

Turcademy veri tabanı aboneliği kurum IP aralıklarına açılmaktadır. Abone kurumların kullanıcıları kurum IP’lerinden gelerek, kayıt olup giriş yaparak Turcademy veri tabanında yer alan kitapları online tam metin görüntüleyip, okuyabilirler.

Turcademy veritabanı kullanım rehberi

https://www.youtube.com/watch?v=mRGzEDfpE70&t=401s&ab_channel=informascope

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.