JoVE (Journal of Visualized Experiments) veritabanı deneme erişimi 30 Haziran tarihine kadar uzatılmıştır!

2006 yılında yayın hayatına başlayan, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk hakem heyetli video makale ve ders içeriği platformu JoVE (Journal of Visualized Experiments) deneme erişimine açılmıştır.

Erişim Adresi: https://www.jove.com

Erişim Başlama ve Bitiş Tarihi: 16 Mayıs 2022- 30 Haziran 2022

 

JoVE HAKKINDA

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.3) sahip olan tek video veri tabanıdır. An itibariyle, JoVE içerisinde 14.000’den fazla video makale ve ders içeriği mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir.

İçeriklerin görsel olarak kullanıcıya sunulması, yazılı metinde atlanabilecek noktaların daha iyi ve daha kolay anlaşılabilmesine olanak tanımakta ve kullanıcılara vakit kazandırmaktadır.

JoVE Video Journal (Research)

Akademisyenlerin araştırmalarında kullanabilmesi için hazırlanmış videolardan oluşmaktadır. Yeni bir teknik geliştirmek isteyen akademisyenler bu bölümlerdeki videoları izleyerek kendi deneylerini yapabilirler.

JoVEScienceEducation (Education)

Öğrenci eğitimi için hazırlanan ve konuları basit şekillerde açıklayan videolardan oluşmaktadır. Akademisyenler bu içerikleri derslerinde eğitim amaçlı olarak kullanabilirler.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.