Inspec & Inspec Analytics Deneme Erişimine Açılmıştır!

Institution of Engineering and Technology firması tarafından sunulan Inspec Direct & Inspec Analytics 13 Mayıs 2022 tarihine kadar deneme erişiminize açılmıştır. Erişim detayları aşağıda bilginize sunulmaktadır.

Erişim linkleri:

Inspec, 20 milyondan fazla kayıt içeren mühendislik, fizik ve bilgisayar bilimleri alanlarına özgü ve disiplinlerarası araştırmalar için en kesin soyut ve indeks veritabanlarından biridir. Fizik, Elektrik/Elektronik Mühendisliği, Bilgi İşlem ve Kontrol Mühendisliği, Bilgi Teknolojileri, Üretim ve Mekanik Mühendisliği hakkında bilimsel bilgiye ulaşmak için en güvenilir araçlardan biri olarak hızlı bir şekilde itibar kazanmış olan Inspec, 1967'den beri temel mühendislik literatürüne erişim sağlamaktadır. 

Inspec, alanınızdaki yeni gelişmeler için sizi uyarmak, yeni teknoloji ve ürünleri takip etmek, rakipleri izlemek, patent yeniliklerini araştırmak ve çok çeşitli parametrelerle verileri analiz etmek için kullanılabilir. 

 İçerik: 

*20 milyondan fazla kayıt

*45.000’den fazla Üniversite, kurum, askeri & sivil kuruluşların kayıtları yer almaktadır. 

*700’den fazla yayınevine ait 4500 dergi içeriği 

*60 milyon civarında yazar kaydı içermektedir. 

*Tüm içerik kapsamı Inspec Analytics bilgi grafiğinde semantik linkler ile birbirine bağlanmıştır. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.