İdealonline Din Bilimleri Veritabanı Aboneliğimiz Başlamıştır!

Değerli Kütüphane Kullanıcıları!

"İdealonline”, Din Bilimleri alan kitaplarını bir platform altında toplayan, kapsamlı bilgiye Türkçe kaynaklarda da ulaşılmasını sağlayan ve bunları okuyucuların hizmetine sunan veri tabanıdır. Bu alanda eğitim hizmeti veren araştırma merkezleri için yayınlara daha kolay erişim imkanı sunmaktadır.

Üniversite kütüphaneleri tarafından aktif olarak kullanılan İdealonline, yayınların araştırmacılara ulaşması için etkili bir veritabanıdır. İçerisindeki gelişmiş arama motorları ile ilgili alana direk erişim sağlayan İdealonline, EDS ve Summon gibi uluslararası arama motorlarında da taranmaktadır.

İdealonline Süreli Yayın ve Din Bilimleri VT Güncel İçerik Bilgileri;

1.200+ Süreli Yayın