Tümer Altaş Online e-YDS Sınav Hazırlık Veritabanı Deneme Amaçlı Açılmıştır

5.1.2017

Adıyaman Üniversitesi Kütüphanesi olarak ''Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı'' Deneme amaçlı açılmıştır.

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı e-YDS/YDS, PTE, IELTS, TOEFL iBT sınavlarınana hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm öğrenci ve akademik/idari personelimizin kullanımına açılmıştır.
Veritabanı İçeriği:
•    (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.
•    PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler
•    IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
•    TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
•    Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.
•    Cümlede Çevirileri: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri.
•    Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.
•    Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.
•    Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik.

Kayıt olmak için:
•    http://eyds.tumeraltas.com.tr adresine giriniz.
•    Kurumunuz internet ağı üzerinde iseniz, "Kayıt Ol" tıklayarak sadece bilgilerinizi doldurmanız yeterli, hesabınız hemen etkinleşecektir.
•    Kurumunuz dışında bir ağdan etkinleştirme yapacaksanız, kurumunuzun ilgili birimini arayarak "Kurum Kodu" edinip, Yine "Kayıt Ol" formunda altta yer alan "Kurum Kodu Girin" yazan kutucuğa kodu girerek hesabınızı hemen etkinleştirebilirsiniz.

Not: Hesabınız etkinleştikten sonra istediğiniz yerden veritabanına erişebilirsiniz; kurum ağına bağlı olmanız gerekmez.

Erişim Tarihi : 28.02.2017