Klasik Müzik Veritabanı MEDICI.TV Deneme Amaçlı Kullanıma Açılmıştır

7.9.2017

Adıyaman Üniversitesi Kütüphanesi olarak klasik müzik veritabanı olan "MEDICI.TV" veritabanını deneme amaçlı olarak kullanımınıza sunuyoruz. Veritabanına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

MEDICI.TV | EDU

Açıklama: Barok'tan Modern'e, klasik müziğin en iyi örneklerinden oluşan 3000'den fazla konser, opera, bale, belgesel, arşiv belgeleri, besteci ve sanatçıların portreleri ve eğitim videolarına sınırsız erişim sunar. Dünyanın en büyük online klasik müzik video veritabanıdır. Dünyanın önde gelen konser salonlarından ve klasik müzik festivallerinden 100'ün üzerinde canlı yayın yıl içerisinde sunulmaktadır.

Platform İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki dilde kullanılabilir. MARC kayıtları bulunmaktadır. Tüm mobil cihazlarda ve webde kullanımınıza sunulmaktadır.

Erişim Linki:  http://edu.medici.tv/
Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 20 Ekim 2017