İntihal.net Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

23.11.2017

Değerli Kütüphane Kullanıcıları,

İntihal.net veritabanı, 31 Aralık 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Detaylar aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

İNTİHAL.NET VERİTABANI

intihal.net akademik çalışmalardaki benzerlik oranını ortaya koymak için üretilmiş yerli bir programdır. Kullanımı kolay arayüzü, özgün algoritmik yapısı ve geniş kapsamlı Türkçe ve İngilizce içeriğiyle benzerlik oranını belirlemede ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecek bir yapıda tasarlanmıştır.

intihal.net ile herhangi bir kullanıcı sayısı sınırına takılmadan, öğrenci ödevi, yüksek lisans doktora tezi ve makale taraması ayrımı yapılmadan, belgenizin otomatik olarak arşive eklenmesi problemini yaşamadan rahatlıkla benzerlik testi yapabilirsiniz.

Kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Erişim Linki: http://intihal.net

Deneme Erişim Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2017

Not : Hesap oluşturma ve bilgi için Kütüphaneci Şükrü KARAKEÇi (2531) ile iletişime geçebilirsiniz.